AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek hamuru yapmak

Kahve falında ekmek hamuru yapmak

Kahve falında ekmek hamuru yapmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, aşık olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmek hamuru yapmak gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında ekmek hamuru yapmak hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında hamurdan ekmek yapmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak işinden ve hayatından geri kalacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur ekmek yapmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur ekmek pişirmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına yorulur.

Kahve falında un hamur ekmek görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ekmek ve hamur görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek hamuru yemek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir