AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamurlu ekmek görmek

Kahve falında hamurlu ekmek görmek

Kahve falında hamurlu ekmek görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, eve kapanacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamurlu ekmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında hamurdan ekmek pişirmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamurdan ekmek yapmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında ekmek hamuru görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında hamurdan ekmek yaptığını görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek hamuru yapmak kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek hamuru yemek düşmanlıkların biteceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek hamuru açmak şansının her daim kendisinden yana gideceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir