AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur ekmek yapmak

Kahve falında hamur ekmek yapmak

Kahve falında hamur ekmek yapmak tüm dileklerin tutacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına işarettir.

Kahve falında hamur ekmek yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Kahve falında hamur ekmek yapmak ufkunun açılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamurdan ekmek yapmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurup ekmek yapmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek hamuru yapmak sıkıntı çekeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında hamurdan ekmek pişirmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek hamuru yemek hoş olaylar yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek hamuru görmek güçten düşeceğine, hayırlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir