AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yemek yedirmek

Kahve falında ekmek yemek yedirmek

Kahve falında ekmek yemek yedirmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Kayıp yaşamamak için kontrollü olmakta fayda var.

Kahve falında ekmek yemek yedirmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek kırıntısı yediğini görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yediğini görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, beden sağlığının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işarettir.

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir