AnaSayfa / Genel / Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, Allah yolunda ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, iyi huylar edineceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy ekmeği yediğini gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köy ekmeği yapmak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köy ekmek görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köy ekmeği almak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği yemek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak köy ekmeği görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmek yemek yedirmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir