AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli ekmek yediğini görmek

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında etli ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek yemek yedirmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği yediğini görmek kendi geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında peynir ekmek yediğini görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek hasret çekenlerin buluşacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe ekmek yedirmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün ekmek yediğini görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir