AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yediğini görmek

Kahve falında ekmek yediğini görmek

Kahve falında ekmek yediğini görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük bir projeye girileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yediğini gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Kahve falında somun ekmek yediğini görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında etli ekmek yediğini görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında küflenmiş ekmek yediğini görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine alamet eder.

Kahve falında birisine ekmek yedirmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında taze ekmek yediğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası yediğini görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek yediğini görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir