AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine ekmek yedirmek

Kahve falında birisine ekmek yedirmek

Kahve falında birisine ekmek yedirmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş kaybı yaşayacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine ekmek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Kahve falında küflü ekmek yediğini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katıklı ekmek yediğini görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalettir.

Kahve falında ekmek arası yediğini görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe ekmek yedirmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kırıntısı yediğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında taze ekmek yediğini görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı inanılır.

Kahve falında tuvalette ekmek yediğini görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir