AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yapmak için ateş yakmak

Kahve falında ekmek yapmak için ateş yakmak

Kahve falında ekmek yapmak için ateş yakmak eşit davranılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek yapmak için ateş yakmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Kahve falında ekmek yapmak için ateş yakmak maddi sorunlarının çözüleceğine, insanları kandıracağına rivayet eder.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında tarlada ateş yakmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde ateş yakmak çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede ateş yakmak heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında çırayla ateş yakmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odun ateş yakmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir