AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandırda ekmek yapmak

Kahve falında tandırda ekmek yapmak

Kahve falında tandırda ekmek yapmak prestij kazanılacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tandırda ekmek yapmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dahi asaletinizi bozmamalısınız.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına işarettir.

Kahve falında tandırda ekmek yapmak eşinden yana huzurlu olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek tandırı görmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, de zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandır ekmeği yediğini görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, borçların gittikçe artacağına yorulur.

Kahve falında tandır ekmeği görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir