AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ufağı toplamak

Kahve falında ekmek ufağı toplamak

Kahve falında ekmek ufağı toplamak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, böylece kendine güveneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hasta olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek ufağı toplamak gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Kahve falında ekmek ufağı toplamak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmek ufağı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ufak ekmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, onları koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında ekmek ufakları görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ufak kuzu görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalet eder.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek saadetinin yükseleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek nazara geleceğine, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ufak taşlar görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir