AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ufağı görmek

Kahve falında ekmek ufağı görmek

Kahve falında ekmek ufağı görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, büyük emekler vereceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, insanların kendisine her zaman destek olacağına delalettir.

Kahve falında ekmek ufağı gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında ekmek ufağı görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek ufağı toplamak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, işlerinin yarım kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ufakları görmek geçim derdi yaşayacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ufak ekmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ufak böcek görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak kuzu görmek yüzünün her daim güleceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına yorulur.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ufak timsah görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir