AnaSayfa / Genel / Kahve falında ufak ekmek

Kahve falında ufak ekmek

Kahve falında ufak ekmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ufak ekmek gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında ekmek ufağı toplamak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ufakları görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek ufağı görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, ana baba duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında ufak ekmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ufak kaplumbağa görmek ana baba dualarının alınacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ufak erkek çocuğu görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine delalettir.

Kahve falında ufak kuzu görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir