AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemin mezarını görmek

Kahve falında annemin mezarını görmek

Kahve falında annemin mezarını görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında annemin mezarını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yüksek sesle taleplerini sıralamaya başlayabilirler.

Kahve falında annenin mezar taşını görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında anneyi mezarda görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba mezarı görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin mezarını açmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi mezara koymak kazancın çoğalacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annesini mezarda görmek maddi gücünü yitireceğine, malının, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir