AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını gördüyseniz:

  • Belirsiz tavırları olan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında yaşayan annesinin mezarını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşayan annenin mezarını görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan kişinin mezarını görmek zorluklarını aşacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşayan birinin mezarını görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına işarettir.

Kahve falında yaşayan birinin mezar taşını görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşayanın mezarını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşayan birini mezarda görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalettir.

Kahve falında yaşayan insanın mezarını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir