AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz fıstık yemek

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek kendisini çok yıpratacağına, çok yıpranacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulur.

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek gördüyseniz:

  • Size kötü gidiyormuş gibi görünen işler size yansıtıldığı kadar kötü olmayabilirler.

Kahve falında kabuklu fıstık yemek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulur.

Kahve falında kabuksuz fıstık yemek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek günlerini bunun için harcayacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz fıstık görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu antep fıstığı görmek işinden ve parasından olacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına alamet eder.

Kahve falında kabuklu fıstık almak ayağının tökezlemeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu fıstık görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında fıstık kabuğu görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir