AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeftali kabuğu yemek

Kahve falında şeftali kabuğu yemek

Kahve falında şeftali kabuğu yemek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında şeftali kabuğu yemek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında şeftali kabuğu yemek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, maddi gücünün eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparıp yemek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış şeftali yemek anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında sulu şeftali yemek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında mevsimsiz şeftali yemek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erik şeftali yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından şeftali koparıp yemek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında dalından şeftali yemek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir