AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslatılmış ekmek görmek

Kahve falında ıslatılmış ekmek görmek

Kahve falında ıslatılmış ekmek görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında ıslatılmış ekmek gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Kahve falında ıslatılmış ekmek görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yufka ekmek ıslatmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek ıslatmak çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıslanmış ekmek görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği ıslatmak yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ıstanbulda olmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan ıslanmamak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla ıslatmak ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir