AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı ıslatmak

Kahve falında halı ıslatmak

Kahve falında halı ıslatmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında halı ıslatmak gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında halıyı ıslatmak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında halı ıslatmak takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Kahve falında ıslanmış halı görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ısparta halısı görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ısparta halı görmek zinde kalacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında altını ıslatan birini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla ıslatılmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslanmış bulgur görmek iş sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir