AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap kaybetmek

Kahve falında dolap kaybetmek

Kahve falında dolap kaybetmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında dolap kaybetmek gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında dolap kaybetmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işarettir.

Kahve falında bir dolap elbise görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi dolap görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bez dolap görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına inanılır.

Kahve falında mor dolap görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolap temizlemek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, yaşama sevincine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dolap kilitlemek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dolabına saklanmak yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir