AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap açmak

Kahve falında dolap açmak

Kahve falında dolap açmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, işlerinin aksayacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dolap açmak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Kahve falında dolap açmak moralinin her zaman yerinde olacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında dolap kapağı açmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında anahtarla dolap açmak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolabı açmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeni beyaz dolap görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolapta pasta görmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında cam dolap görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında elbise dolabı almak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir