AnaSayfa / Genel / Kahve falında bademcikleri aldırmak

Kahve falında bademcikleri aldırmak

Kahve falında bademcikleri aldırmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çaresiz kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bademcikleri aldırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler verdiğiniz görev veya sorumlulukları yerine getirmeyebilirler.

Kahve falında bademcik aldırmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bademcikleri aldırmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bademciğinin şiştiğini görmek rızkının eksileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında bademcik ameliyatı olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında bademcik şişmesi görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bademcik ameliyatı olmak hayırlı yollara gireceğine, tecrübe sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bademcik almak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıyıklarını aldırmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir