AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aylık gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak gördüyseniz:

  • Küçük kayıplarınız olabilir.

Kahve falında hamileyken bebek aldırmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olup bebeği aldırmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup aldırmak kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına rivayet eder.

Kahve falında bebek aldırmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin bebek aldırdığını duymak Allah’ın lütuflarına ereceğine, kötü günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında bebek aldırmak istemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini aldırdığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine işarettir.

Kahve falında bebek aldırdığını görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir