AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek arası çikolata görmek

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, hastalıklarının düzeleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek arası çikolata gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında ekmek arası çikolata görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmek arası çikolata yemek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı ekmek görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında çikolata ekmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında çikolata ekmek görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatali ekmek yemek işlerinin yarım kalacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe çikolata sürüp yemek rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, günden güne kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı ekmek büyük aksilikler yaşayacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir