AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekin içinde yürümek

Kahve falında ekin içinde yürümek

Kahve falında ekin içinde yürümek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekin içinde yürümek gördüyseniz:

  • Belli başlı hedeflerinize ulaşmak ya da bazı sonuçlar elde etmek için alacağınız pozisyon ya da girişimleriniz istenilen sonuçları almanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında ekinlerin içinde yürümek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında ekin içinde yürümek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ekin tarlasında yürümek sorunlu bir dönemin başlayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında ekin tarlasında yürümek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde ekin görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık su içinde yürümek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında göl içinde yürümek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine inanılır.

Kahve falında kalabalık içinde yürümek kaza ve belaların çıkmayacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir