AnaSayfa / Genel / Kahve falında temmuz ayında kar görmek

Kahve falında temmuz ayında kar görmek

Kahve falında temmuz ayında kar görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında temmuz ayında kar gördüyseniz:

  • Baskı altında pes etme noktasına gelebilirsiniz.

Kahve falında temmuz ayında kar yağdığını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında temmuz ayında kar görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında temmuz ayını görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında temmuzda kar yağdığını görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine yorulur.

Kahve falında temmuzda kar görmek işlerinin de rast gideceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında mayıs ayında kar görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalettir.

Kahve falında nisan ayında kar görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet eder.

Kahve falında nisan ayında kar yağdığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir