AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş toprak görmek

Kahve falında ekilmiş toprak görmek

Kahve falında ekilmiş toprak görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına, ticaret sektörüne atılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına işarettir.

Kahve falında ekilmiş toprak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında toprağa çiçek ektiğini görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş toprak görmek kinin ve nefretin son bulacağına, arzuların yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekilecek toprak görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekilmiş buğday görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına delalettir.

Kahve falında eğilen ağaç görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında çiçek ekildiğini görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekilmiş tarla görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir