AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş anlaşması yapmak

Kahve falında iş anlaşması yapmak

Kahve falında iş anlaşması yapmak yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, ne yapacağına alamet eder.

Kahve falında iş anlaşması yapmak gördüyseniz:

  • Bazı jestler veya yardımlar sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında iş anlaşması yapmak onun kıymetini her daim bileceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında anlaşmalı evlilik yapmak eşlerin boşanacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında şeytanla anlaşma yapmak hayallerinin suya düşeceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında anlaşma yapmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında cinle anlaşma yapmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında anlaşma imzalamak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anlaşma görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında ev işi yapmak tövbelerinin kabul olacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir