AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş püskürten ejderha görmek

Kahve falında ateş püskürten ejderha görmek

Kahve falında ateş püskürten ejderha görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına yorulur.

Kahve falında ateş püskürten ejderha gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ateş püskürten ejderha görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında püsküt görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski püskü ev görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalettir.

Kahve falında su püskürtmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına delalet eder.

Kahve falında püsküren yanardağ görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına yorulur.

Kahve falında ejderha ateşi görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki başlı ejderha görmek başarılarının düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir