AnaSayfa / Genel / Kahve falında efes içmek

Kahve falında efes içmek

Kahve falında efes içmek mal ve para sahibi olacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında efes içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım etmek isteyen veya bir şekilde yardımı dokunabilecek olan kişiler olabilir.

Kahve falında efes içmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında efe oyunu oynamak iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında efe kıyafeti giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında efe ismini görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında efes harabelerini görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında efe görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine su içmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mide ilacı içmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir