AnaSayfa / Genel / Kahve falında efe oyunu oynamak

Kahve falında efe oyunu oynamak

Kahve falında efe oyunu oynamak malından ve parasından ziyan edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında efe oyunu oynamak gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında efe oyunu oynamak işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine delalettir.

Kahve falında efe ismini görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında efes harabelerini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet eder.

Kahve falında efe kıyafeti giymek bahtın açık olmasına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında efe görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında efes içmek malından ve parasından kaybedeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla oyun oynamak anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla oyun oynamak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir