AnaSayfa / Genel / Kahve falında efe görmek

Kahve falında efe görmek

Kahve falında efe görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında efe gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında efes harabelerini görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında efe ismini görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında efes içmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında efe oyunu oynamak bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında efe görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında efe kıyafeti giymek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir