AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla oyun oynamak

Kahve falında başbakanla oyun oynamak

Kahve falında başbakanla oyun oynamak hanesine bolluk geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların yakında son bulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara müdahale etmek veya bazı yerlerin altını çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında başbakanla oyun oynamak muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında şan oyunu oynamak şansın ve kısmetin açılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşıkla oyun oynamak insanlarla bir araya geleceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında oyun oynamak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalet eder.

Kahve falında köpekle oyun oynamak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanla oyun oynamak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında karşılıklı oyun oynamak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahvehanede oyun oynamak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir