AnaSayfa / Genel / Kahve falında eczaneye gitmek

Kahve falında eczaneye gitmek

Kahve falında eczaneye gitmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eczaneye gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında eczane gitmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işarettir.

Kahve falında eczaneye gitmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, rütbe edineceğine yorulur.

Kahve falında eczanede ilaç satmak kafasının da rahat edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında boş eczane görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında eczaneye girmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eczane açmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eczaneden hap almak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir