AnaSayfa / Genel / Kahve falında eczaneye girmek

Kahve falında eczaneye girmek

Kahve falında eczaneye girmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eczaneye girmek gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında eczaneye girmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kudret ve destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında eczanede ilaç satmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eczane aramak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eczane gitmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında eczane sahibi olmak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına alamet eder.

Kahve falında eczane görmek ardından bu kişiye açılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında eczaneden gebelik testi almak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir