AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş eczane görmek

Kahve falında boş eczane görmek

Kahve falında boş eczane görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında boş eczane gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında boş eczane görmek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eczaneye girdiğini görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında eczaneye girmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre rivayet eder.

Kahve falında eczaneden gebelik testi almak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eczane sahibi olmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında eczane gitmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eczaneden ilaç satın almak ayağının tökezlemeyeceğine, aile hayatına adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında nöbetçi eczane aramak ünleneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir