AnaSayfa / Genel / Kahve falında eczaneden hap almak

Kahve falında eczaneden hap almak

Kahve falında eczaneden hap almak az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında eczaneden hap almak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizden oldukça yaşlı bir erkekle aranızda aşk doğabilir.

Kahve falında eczaneden hap almak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında eczanede çalışmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında eczaneye girdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, işlerin daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eczanede çalıştığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında eczanede ilaç satmak hayırlı işe, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında nöbetçi eczane aramak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eczane gitmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında eczaneden gebelik testi almak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir