Kahve falında kendini erkek görmek

Kahve falında kendini erkek görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini erkek gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Kahve falında denizde erkek bebek görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle uyumak işleri büyütme sürecine girileceğine, sorunlar altında ezileceğine delalet eder.

Kahve falında kadını erkek görmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, isyan edeceğine alamet eder.

Kahve falında nur yüzlü erkek görmek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalettir.

Kahve falında erkek organı traş etmek daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek çocuğu görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşının kardeşini görmek mutlu zamanlar geçireceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir