AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek gömleği yıkamak

Kahve falında erkek gömleği yıkamak

Kahve falında erkek gömleği yıkamak zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, nimetin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek gömleği yıkamak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında erkek gömleği yıkamak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek yıkadığını görmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret eder.

Kahve falında kirli gömlek yıkamak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında gömlek yıkamak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında gömleği yıkamak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek yıkamak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında gömlek yakası yıkamak gergin olacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir