AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebabil kuşunu görmek

Kahve falında ebabil kuşunu görmek

Kahve falında ebabil kuşunu görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, huzur içinde yatacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında ebabil kuşunu gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir hediye hayatınıza mutluluk getirebilir.

Kahve falında ebabil kuşu görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ebabil kuşunu görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına inanılır.

Kahve falında ebabil görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan kuşlar görmek çeşitleneceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşu avlamak inancından ödün vereceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş muhabbet kuşu görmek duygularının karşılıklı olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kuşu görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu tutmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir