AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebabil kuşu görmek

Kahve falında ebabil kuşu görmek

Kahve falında ebabil kuşu görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ebabil kuşu gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında ebabil kuşu görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ebabil kuşunu görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında ebabil görmek kırgınlıkların sona ereceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minik kuşlar görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu uçurmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, makamının sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu öpmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir