AnaSayfa / Genel / Kahve falında düz yüzük görmek

Kahve falında düz yüzük görmek

Kahve falında düz yüzük görmek büyük bir aşk yaşayacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında düz yüzük gördüyseniz:

  • Sizi bloke etmek amacıyla uydurulmuş uydurma haberler almanız ya da maksatlı dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında düz yüzük görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini düz saçlı görmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz bilezik görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine delalet eder.

Kahve falında düz yol görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kısa sürede başarısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düz bir yere tırmanmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Kahve falında düz çizgi görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir