AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun siyah düz saç görmek

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, para sıkıntısından kurtulacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah düz saç gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun düz saç görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun ve düz saç görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düz uzun saç görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, rızkın artacağına yorulur.

Kahve falında düz ve uzun saç görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Kahve falında siyah düz saç görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir