AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, isteklerinin erteleneceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, herkesin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz gördüyseniz:

  • Kafası karışık olan veya problemlerini dile getirmekte zorlanan kişileri dikkatle dinlemenizde veya anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun ve düz saç görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun düz saç görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında düz ve uzun saç görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında düz uzun saç görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun düz yol görmek biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir