AnaSayfa / Genel / Kahve falında amcamın mezarını görmek

Kahve falında amcamın mezarını görmek

Kahve falında amcamın mezarını görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine delalettir.

Kahve falında amcamın mezarını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar farklı hayat tarzlarını anlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında amcamın mezarını görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş baba ve amcayı görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında amcanın öldüğünü duymak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında amcamın oğluyla evlenmek eşlerin muhabbetinin artacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında amca hala görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere işarettir.

Kahve falında ölmüş baba ve amca görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında amcasının kızını görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulur.

Kahve falında amca oğluyla kavga etmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir