AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi zayıflamış görmek

Kahve falında annemi zayıflamış görmek

Kahve falında annemi zayıflamış görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annemi zayıflamış gördüyseniz:

  • Sevgiliniz ya da eşinizle, bazı arkadaşlarınız yüzünden bozuşabilir veya kavga edebilirsiniz.

Kahve falında annemi zayıflamış görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini zayıf görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında anneyi zayıflamış görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına inanılır.

Kahve falında anneyi zayıf görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek büyük bir adım atılacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında zayıf not almak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında başka birini zayıflamış görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf birinin kilo aldığını görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir