AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarları mavi görmek

Kahve falında duvarları mavi görmek

Kahve falında duvarları mavi görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları mavi gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Kahve falında mavi renk duvar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi duvarlı oda görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkli duvar görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvarları mavi görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renkte duvar görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi duvar saati görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına yorulur.

Kahve falında mavi duvarlı ev görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir