AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkte duvar görmek

Kahve falında mavi renkte duvar görmek

Kahve falında mavi renkte duvar görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte duvar gördüyseniz:

  • Yapacağınız yardımlar veya jestler bir ilişkinizde bağlılığın artmasını sağlayabilir.

Kahve falında mavi renk duvar görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkte duvar görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli duvar görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında mavi duvarlı ev görmek günah işlemeyi terk edeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında duvarları mavi görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında mavi duvarlı oda görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi duvar saati görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir