AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarlarda yazı görmek

Kahve falında duvarlarda yazı görmek

Kahve falında duvarlarda yazı görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin bozulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında duvarlarda yazı gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında duvarda kuran yazısı görmek çok başarılı olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalettir.

Kahve falında duvarda arapça yazı görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak zorluklarının biteceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda yazı okumak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında duvar yazısı görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, o kapıyı kapatacağına inanılır.

Kahve falında duvara yazı yazmak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında duvarda yazı görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında evin duvarında yazı görmek etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir