AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarin yikildiğini görmek

Kahve falında duvarin yikildiğini görmek

Kahve falında duvarin yikildiğini görmek bazı konularda önayak olunacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine inanılır.

Kahve falında duvarin yikildiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

Kahve falında duvar saati hediye etmek verilen sözlerin tutulamayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine inanılır.

Kahve falında duvarda yürüyen örümcek görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe duvar boyası görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, kötü gününden de geri duracağına delalettir.

Kahve falında duvarda takvim görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarı aşamamak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalettir.

Kahve falında duvarda mavi boya görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir